Специализирано преместване на тежки машини и съоражения

ЗА НАС

  • shadow_pages_top

МУУВ ОН ЛОГИСТИК ЕООД е фирма с дългогодишен опит в преместването на тежки машини и съоръжения. Започваме своята дейност през далечната 1990г. заедно с прохождащия по това време частен бизнес. Новооткритите по това време предприятия и заводи, както и приватизацията на съществуващи такива от държавния сектор,предизвикаха редица премествания. Имахме възможност през годините да се сблъскаме с много и различни по естество задачи и така да натрупаме богат опит и рутина.

МУУВ ОН ЛОГИСТИК ЕООД разполага с богата гама от транспортни и подемни съоръжения, такелаж и инструменти, както и с камиони, автокранове, мотокари и др. Ние сме екип от висококвалифицирани и опитни специалисти,извършващи дейността си с голяма прецизност и коректност. Непосилни задачи за нас няма.    

Ние от МУУВ ОН ЛОГИСТИК ЕООД вкарваме, изкарваме, преместваме, товарим, разтоварваме, позиционираме, нивелираме всички видове машини и съоражения без ограничение в тонажа и габарита! Извършваме демонтаж и монтаж на всякакъв вид печатарски и книговезки машини, като за целта разполагаме с висококвалифициран екип.

МУУВ ОН ЛОГИСТИК ЕООД има изградени дългогодишни отношения с фирми и сдружения, подпомагащи нашата дейност.

При запитване, направено от Вас, изпращаме наш специалист за безплатен оглед и консултация, след което Ви изпращаме оферта с цени и условия. Като допълнителна услуга предлагаме и застраховка на машини по време на преместването им.

  • shadow_pages_smail